ALGEMENE INFORMATIE

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Voor verzendingen in België en Nederland onder de 75€ rekenen wij een verzendkost aan. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

€ 5.99 naar België
€ 7.99 naar Nederland

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die geplaatst worden zullen op maandag, woensdag of vrijdag verzonden worden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van bpost/postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00u en 18:00u plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

Je kan terecht op onze facebookpagina, het contactformulier invullen of ons mailen op info@d3deco.be.

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?

Dat kan alleen wanneer je bestelling niet gepersonaliseerd is en deze nog niet gemaakt is. Neem zo spoedig mogelijk contact op met D3Deco.

Ik woon niet ver van jullie kan ik het product ophalen?

Je kan tijdens de check-out 'Ophalen in Temse' aanduiden. Eenmaal dat de betaling is ontvangen en het product is afgewerkt sturen we jou een e-mail voor een ophaling in te plannen.

Ik heb mijn antwoord niet gevonden in bovenstaande lijst.

Stuur je vraag aan ons via de contactpagina op de webshop of stuur een email naar info@d3deco.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om je vraag te beantwoorden.

BETAAL INFORMATIE

Hoe kan ik bij jullie betalen?
  • Bancontact / Payconiq by Bancontact app: via de betaalomgeving van je bank
  • Creditcard: het bedrag wordt gereserveerd en pas na levering afgeschreven
  • Bankoverdracht / Overschrijving
  • Apple Pay
  • iDeal
Terugbetalingsbeleid

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan D3Deco mee te delen dat hij afziet van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. De consument stuurt deze dan in originele verpakking op eigen risico en kosten terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden met vermelding van het factuurnummer en het desbetreffende artikel. Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw geld teruggestort binnen de 30 dagen. Voor artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, solden of door gebruik van een kortingscode) wordt een tegoedbon geschonken.

Retouradres:

D3Deco
Antwerpse Steenweg 95
9140 Tielrode

Bij het annuleren van een bestelling alvorens deze wordt verstuurd zijn bovenstaande voorwaarden ook van toepassing.

Op maat gemaakte en gepersonaliseerde items: Indien het product op maat werd gemaakt of gepersonaliseerd is kan het product NIET worden terug gestuurd.